Activiteiten

Ontmoetingsdag, Putten, zaterdag 9 juni 2018!radboudumc-nieuw-logo

Ben jij, op wat voor manier dan ook, betrokken bij de zorg voor een kind met A-T?

Dan ben je welkom op de ontmoetingsdag op zaterdag 9 juni in Putten die de Twan Foundation organiseert in samenwerking met specialisten van het Radboudumc.

Deze dag is om elkaar te ontmoeten en informatie uit te wisselen. Er zijn deze dag specialisten van het Radboudumc aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden.

Wanneer je belangstelling hebt ontvangen wij graag voor 1 juni a.s. een e-mail op info@twanfoundation.nl en wij sturen dan alle informatie.

 

Sloep Naarden MaartenLogo van de Twan Foundation op sloep ‘de Murk’, 7 april 2018

Sloeproeivereniging Naarden heeft dit seizoen het logo van de Twan Foundation op sloep ‘de Murk’!

Tijdens de roeiwedstrijd ‘Vechten op de Vecht’ op zaterdag 7 april a.s. zal er tevens extra aandacht zijn voor de Twan Foundation. Deelnemers aan de wedstrijd wordt gevraagd om de startnummer-borg te doneren in een speciale collecte-box.

 

 

marathon-des-sablesKo Steenman gaat in april een topprestatie leveren voor de Twan Foundation

Hij doet mee aan de Marathon Des Sables in Marokko. Een zware zesdaagse ultraloop van 250 km door de woestijn van zuid Marokko. Ko is al bijna een jaar aan het trainen en om het gevoel te krijgen hoe het is om in de woestijn te lopen traint hij tegenwoordig op z’n hometrainer in de sauna.

Ko Steenman hoopt met deze topprestatie veel donaties binnen te halen voor de Twan Foundation en wij zijn hem enorm dankbaar.
Steun hem ook en doe een donatie op rekening NL63 RABO 0153110996 o.v.v. Ko Steenman.

 

 

Metal Up For A-T (poster)
Metal Up For A-T, Etten-Leur, 17 februari 2018

Zaterdag 17 februari organiseert Metal Up For A-T in samenwerking met Popel in de Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur het benefiet Festival Metal Up For A-T.

Drie bands zullen deze avond belangeloos op komen treden om geld in te zamelen voor de Twanfoundation.

Blijf via de Facebookpagina “Metal Up For A-T” op de hoogte van dit evenement, je vindt er informatie over de bands, aanvangstijden en locatie.

De voorverkoop is reeds gestart, u kunt direct uw kaarten bestellen!

Heb je nu een hekel aan metal of is Etten-Leur net iets te ver weg dan mag je altijd een donatie doen op rekeningnummer NL63 RABO 0153 110996 van de Twanfoundation onder vermelding van “Metal Up For A-T”.

 

 

 


Voor een overzicht van onze activiteiten en opbrengsten klik op: terugblik acitviteiten Twan Foundation 

 

_MG_5357