Zaterdag 2 april 2016

Zaterdag 2 april is een bijzondere ontmoetingsdag geweest voor alle mensen die houden van iemand met Ataxia Telangiectasia.  Met een duidelijke uitleg over wat A-T is en wat dit betekent voor erfelijkheid en dragerschap, maar ook ruimte voor ervaringen en emoties. Daarnaast zijn de huidige ontwikkelingen besproken van (inter)nationaal onderzoek. Onder het kopje ‘Onderzoek over A-T’ staat de presentatie van professor dokter Michel Willemsen en onderzoekster Nienke van Os. Een mooi moment dus om deze cheque te overhandigen aan professor dokter Michel Willemsen van het Radboud UMC.

 

Cheque TF

We willen iedereen bedanken voor haar / zijn bijdrage in de afgelopen 2 jaar op welke manier dan ook! Met dit geld kan weer onderzoek worden gedaan en zo hopen we steeds iets meer te weten te komen over A-T. De Twan Foundation gaat vol goede moed verder, helpt u weer mee?

Zaterdag 12 januari 2016 vond er een benefiet avond plaats ter afsluiting van de Facebook actie “Mijn Sik Eraf Voor A-T”. Dit was een hele bijzondere actie van Edwin van den Ouwenland wat uiteindelijk €2257,31 euro heeft opgebracht! Onwijs bedankt Edwin voor je enthousiasme en inspirerende avond!

Actie Sik eraf

December 2015

De laatste mooie vermelding van 2015 is de overhandiging van een cheque van de Stichting Triathlon Veenendaal van €350,-!!!! We zijn dankbaar voor de samenwerking en kijken alweer uit naar de volgende triathlon! Daar volgt later meer over.

Triathlon

 

Zaterdag 3 en zondag 4 oktober 2015

Het weekend van 3 en 4 oktober stond het 10- jarig bestaan van Kinderspeelparadijs ‘De Schatkids’ in het teken van de Twan Foundation. Heel mooi te merken dat door betrokkenheid mensen zelf dit soort acties opzetten. Geweldig! Met een hele hoop blije kindergezichtjes en een cheque ter waarde van € 1500,00 voor de Twan Foundation was het een feestelijk weekend.

Zaterdag 26 september 2015

Op zaterdagmiddag 26 september 2015 is er een fundraising barbecue geweest. Deze barbecue werd aangeboden door B&G Catering uit Harskamp. Met heerlijk weer, een muzikale bijdrage van Dylan Wassink en allemaal mensen met een warm hart voor de Twan Foundation was ook deze actie weer heel bijzonder.  En dan ook nog een opbrengst van € 1100,00!

Zaterdag 22 augustus 2015

Op zaterdag 22 augustus is de Twan Foundation aanwezig geweest bij de Triathlon Veenendaal.
Deze toppers vertegenwoordigden ons bij de 1/4 trio triatlon . En ze zijn op het podium geëindigd! De derde plaats!! Jeroen ,Tim en Annemarie bedankt! En met een totale opbrengst van € 500,00 dankzij Stichting Triathlon Veenendaal is dit ook weer een geweldige bijdrage aan het onderzoek wat zo belangrijk is.

 

Triathlon uitreiking

 

Ridderdag Ridderkerk

Op zaterdag 23 mei j.l. stond de Twan Foundation met een stand op de Ridderdag in Ridderkerk. Ondanks het koude en gure weer is er toch een mooi bedrag opgehaald van € 230,-  én zijn er weer heel veel mensen bekend met de Twan Foundation!

Toonbank actie De Veender
Op 22 april 2015 maakte bloemenhuis ‘de Veender’ uit Ede € 70,60 over naar de Twan Foundation. Dit bedrag werd opgehaald door middel van een spaarpotje op de toonbank. Heel hartelijk dank!!

Project ‘Helpende Handjes’ van NSO Luna
Op dinsdag 24 februari haalden de kinderen van naschoolse opvang LUNA uit Veenendaal het mooie bedrag op van € 50,90. Dit deden zij tijdens het project ‘Helpende Handjes’. Zij verkochten muffins, fruitspiesjes en chipskettingen! 

Luna2

 

Opbrengst kerstcollecte KDV LUNA
Op 31 december 2014 maakte Christelijk Kinderdagverblijf LUNA het mooie bedrag van € 650,- over naar de rekening van de Twan Foundation. Dit was de opbrengst van de collecte tijdens de Kerstviering. We zijn erg blij dat LUNA de Twan Foundation weer heeft gesteund! 

Verkoop waxinelichtjes
Leerlingen van groep 3 en 4 van christelijke basisschool ‘de Wegwijzer’ in Nederhemert kwamen begin december in actie voor de Twan Foundation. De leerlingen verkochten waxinelichtjes. Hiermee hebben zij een bedrag opgehaald van €650,-!!

Benefietavond Café de Compaen
Op 10 oktober 2014 stelden de eigenaren van café de Compaen hun café beschikbaar voor de Twan Foundation. De Twan Foundation mocht d.m.v. onder andere door een verloting en door de verkoop van broodjes hamburger zoveel mogelijk geld binnenhalen. De opbrengst van deze avond is € 2000,-. Café de Compaen stelde ook een gedeelte van de drankopbrengst ter berschikking! Het was een geslaagde maar vooral ook heel gezellige avond.

collage benefiet1

Twan Foundation Toer, 2 tm/8 september 2014 Elders op deze site is een aparte pagina met een terugblik op de Twan Foundation Toer en foto’s. Met deze toer is er € 12.000 opgehaald!

 

 

Twinfield Triathlon Veenendaal, 23 augustus 2014

Collage 2 (1)

Twinfield Triathlon Veenendaal

Zaterdag 23 augustus was het zover; de Twinfield Triathlon Veenendaal. De Twan Foundation was door het bestuur uitgenodigd om op deze dag aanwezig te zijn. Hier hebben we dankbaar gebruik van gemaakt! We hadden een mooie stand en kregen volop de gelegenheid om de Twan Foundation onder de aandacht te brengen. Dit deden we door te collecteren, folders en visitekaartjes uit te delen maar ook ballonnen en snoepjes voor de kleintjes. Bij de stand verkochten we sieraden, snoep en bidons. We haalden het mooie bedrag op van € 250,- en we krijgen via de bank donaties binnen van mensen die de folder meegenomen hebben naar huis. De Twan Foundation had zelf ook een team in actie bij de kwart triathlon; Lars de Gans nam het zwemmen voor zijn rekening en kwam als eerst uit het water! Daarna nam Rutger Baas het over op de racefiets (40 km) en Simon van Diermen kwam na 10 km. hardlopen over de finish! Naast dit trio waren er ook nog een aantal individuele sporters die het Twan Foundation shirt droegen; SUPER! We kijken terug op een mooie dag en willen ook via deze weg het bestuur van de Twinfield Traithlon Veenendaal heel hartelijk bedanken voor deze unieke kans…

 

 

Toon Hermansschool Ede, 6 juni 2014

Delano

Toon Hermansschool Ede

 

Op vrijdagmiddag 6 juni j.l. kreeg de Twan Foundation op de Toon Hermansschoolin Ede een mooie cheque overhandigd met een nog mooier bedrag: € 70,00!! Delano Vonk had al eens een spreekbeurt gehouden over Ataxia Telangiectasia en hij besloot om samen met zijn school een lege flessen  actie op te zetten. Ook werden er oude mobieltjes ingezameld. Delano was terecht trots op deze mooie actie!

 

 

 

 

Eemmeerloop

Eemmeerloop Simon

 

 

 

 

 

 

 

Eemmeerloop Simon 17 mei 2014

Op zaterdag 17 mei j.l. was het zover: de Eemmeerloop! Onze penningmeester Simon van Diermen heeft 50  km. hardgelopen en dat met Twan in de wandelwagen… Een mooie prestatie. Het was een zonnige en sfeervolle dag. Twan hield het goed vol en vond het enorm interessant allemaal. Simon heeft met zijn prestatie veel aandacht gegenereerd voor de Twan Foundation en ook zijn er mooie bedragen gesponsord! Iedereen die Simon gesteund heeft (en daarmee de Twan Foundation) willen we heel hartelijk bedanken.

 

6 januari 2014

Op maandag 6 januari 2014 kreeg de Twan Foundation een cheque overhandigd van Chr. Kinderdagverblijf Luna. Dit was een cheque van € 1.000,-!! Twan heeft, vóórdat hij de diagnose A-T kreeg, met veel plezier op dit kinderdagverblijf gezeten. Kinderdagverblijf Luna heeft tijdens de Kerstviering van 2013 geld ingezameld voor de Twan Foundation. 1454908_230961897086754_1113555816_n